Alice Campello ndihet si një princeshë

Alice Campello ndihet një princeshë.

Gruaja e sulmuesit të Juventusit Alvaro Morata, poston në Instagram një foto me një fustan të bukur

dhe shkruan: “Një fustan prej princeshe, ashtu siç më pëlqen mua”.