Alice dhe Morata shijojnë diellin e Dubait

Alice Campello dhe Alvaro Morata po përfitojnë nga pauza e kampionatit për të shijuar disa ditë pushimi në Dubai. Në një kohë që në Europë mbizotëron moti i keq, modelja dhe bashkëshortja e sulmuesit të Juventusit shijon diellin dhe plazhin.