Bashkë me Rudi Garcian në Itali rikthehet edhe Francesca Brienza

Rudi Garcia është trajneri i ri i Napolit dhe bashkë me të në Itali rikthehet edhe Francesca Brienza, me të cilën është njohur gjatë kohës kur drejtonte Romën, që është bashkëjetuesja e teknikut francez.