Briatore mbledh bashkë të gjithë ish-të dashurat në Monako

Flavio Briatore, biznesmeni i njohur italian, është paraqitur në “paddock” në Çmimin e Madh të Monakos në shoqërinë e Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell dhe Heidi Klum. Tre ish-të dashurat e tij, kanë qëndruar pranë tij duke qeshur dhe fotot kanë bërë xhiron e rrjetit.

Heidi Klum
Naomi Campbell
Elisabetta Gregoraci