Chiara Nasti harron Zaniolon: Tani jam më e qetë

Chiara Nasti e ka hedhur përfundimisht pas krahëve historinë me “xhevahirin” e Romës, Zaniolo dhe po ngushëllohet në krahët e lazialit Zaccagni.

“Tani jam shumë më e qetë”, shkruan bukuroshja 23-vjeçare në rrjetet sociale.