Chiara Nasti sjell verën, tregon si do të jetë sezoni i ardhshëm

Chiara Nasti sjell verën. Ndonëse është akoma shpejt për të dalë me bikini, e fejuara e Zaccagnit (Lazio) poston me rroba banjoje në Instagram dhe tregon modën e sezonit të ardhshëm.