Diletta Leotta djeg rrjetin, shfaqet me bikini në tetor

Me pushimin e klubeve për të luajtur kombëtaret duket se ditë pushim ka marrë dhe Diletta Leotta. Prezantuesja e “Dazn” ka përfituar nga ndërprerja e kampionateve për të shijuar disa ditë në plazh.

Gazëtarja italiane ka publikuar një video me bikini ku ishte pranë detit. Edhe pse jemi në tetor dhe temperaturat po ulen, ka menduar Diletta Leotta që i ka “ngritur” përsëri temperaturat. /oversport.tv