Ditët dhe oraret për 5 javët e para të Serie A, starton me Milan-Udinese dhe Sampdoria-Atalanta

Janë publikuar ditën e sotme kalendari me ditët dhe oraret e ndeshjeve për pesë javët e para të Serie A. Kështu, kampionatin e ri do ta nisë kampioni në fuqi Milani që do të luajë përballë Udineses më 13 gusht në orën 18:30. Po në të njëjtin orar do të luhet edhe Sampdoria-Atalanta, ndërsa Interi do të luajë në 20:45, po më 13 gusht.

Java e parë:

– Milan-Udinese, 13 gusht ora 18:30

– Sampdoria-Atalanta, 13 gusht ora 18:30

– Lecce-Inter, 13 gusht ora 20:45

– Monza-Torino, 13 gusht ora 20:45

– Fiorantina-Cremonese, 14 gusht ora 18:30

– Lazio-Bologna, 14 gusht ora 18:30

– Salernitana-Roma, 14 gusht ora 20:45

– Spezia-Empoli, 14 gusht ora 20:45

– Verona-Napoli, 15 gusht ora 18:30

– Juventus-Sassuolo, 15 gusht ora 20:45

 

Java e dytë:

– Udinese-Salernitana, 20 gusht ora 18:30

– Torino-Lazio, 20 gusht ora 18:30

– Inter-Spezia, 20 gusht ora 20:45

– Sassuolo-Lecce, 20 gusht ora 20:45

– Empoli-Fiorantina, 21 gusht ora 18:30

– Napoli-Monza, 21 gusht ora 18:30

– Bologna-Verona, 21 gusht ora 20:45

– Atalanta-Milan, 21 gusht ora 20:45

– Roma-Cremonese, 22 gusht ora 18:30

– Sampdoria-Juventus, 22 gusht ora 20:45

 

Java e tretë

– Monza-Udinese, 26 gusht ora 18:30

– Lazio-Inter, 26 gusht ora 20:45

– Cremonese-Torino, 27 gusht ora 18:30

– Juventus-Roma, 27 gusht ora 18:30

– Milan-Bologna, 27 gusht ora 20:45

– Spezia-Sassuolo, 27 gusht ora 20:45

– Verona-Atalanta, 28 gusht ora 18:30

– Salernitana-Sampdoria, 28 gusht ora 18:30

– Lecce-Empoli, 28 gusht ora 20:45

– Fiorantina-Napoli, 28 gusht ora 20:45

 

Java e katërt:

– Sassuolo-Milan, 30 gusht ora 18:30

– Roma-Monza, 30 gusht ora 20:45

– Inter-Cremonese, 30 gusht ora 20:45

– Sampdoria-Lazio, 31 gusht ora 18:30

– Udinese-Fiorantina, 31 gusht ora 18:30

– Empoli-Verona, 31 gusht ora 18:30

– Juventus-Spezia, 31 gusht ora 20:45

– Napoli-Lecce, 31 gusht ora 20:45

– Atalanta-Torino, 1 Shtator ora 18:30

– Bologna-Salernitana, 1 Shtator ora 20:45

 

Java e pestë:

– Fiorantina-Juventus, 3 Shtator ora 15

– Milan-Inter, 3 Shtator ora 18

– Lazio-Napoli, 3 Shtator ora 20:45

– Cremonese-Sassuolo, 4 Shtator ora 12:30

– Spezia-Bologna, 4 Shtator ora 15

– Verona-Sampdoria, 4 Shtator ora 18

– Udinese-Roma, 4 Shtator ora 20:45

– Monza-Atalanta, 5 Shtator ora 18:30

– Salernitana-Empoli, 5 Shtator ora 18:30

– Torino-Lecce, 5 Shtator ora 20:45