FIGC me dorë të hekurt: Ultimatumi, s’ka më presidentë me dy klube në Itali

Federata Italiane e Futbollit ka marrë një vendim anonim që nuk lejon asnjë kompani të përfshihet në më shumë se një klub futbolli.

Kjo vlen për të gjitha klubet, duke nisur nga Serie C e deri në A. Pas këtij vendimi janë tre presidentë klubesh në Serie A që duhet të gjejnë zgjidhje.

De Lauentiis duhet të shesë një mes Napolit e Barit, kurse Setti një mes Hellas Verona dhe Mantova. Kjo duhet të ndodhë deri në vitin 2024. / oversport.tv