Gjest i bukur, ndeshja e Bundesliga ndërpritet prej lojtarit që agjëron

Gjest i bukur i arbitrit Bastian Dankert, në duelin mes RB Leipzig dhe Hoffenheim në Bundesliga.

Ai ka ndaluar lojën pasi dielli perëndoi, në mënyrë që mbrojtësi Mohamed Simakan i “Demave” të merrte iftarin.

Gjatë këtij muaji të begatë, francezi dhe miliona besimtarë të fesë islame po agjërojnë për Ramazan. / oversport.tv