Gjithmonë në shoqëri të mirë, Jack Grealish dhe të dashurat e tij

Viti 2021 ka qenë viti i Jack Grealish. Ai u bë një hero kombëtar gjatë Euro 2020 dhe vendosi rekordin e transferimit për një lojtar britanik kur u bashkua me Manchester Citin. Por, mesfushori ka patur shumë fat edhe në jetën private pasi është shoqëruar me disa nga femrat më të bukura të Anglisë. Ka kush janë disa nga të dashurat që ka patur Jack Grealish.

JENA FRUMES
NATALIA ZOPPA
ELLIE BROWN
LILLIE HAYNES
SASHA ATTWOOD
EMILY ATACK