Habit Sylvan Adams: Kupa e Botës 2030 do të luhet në këto katër vende

Izraeli dhe tre vende të tjera mund të presin Kupën e Botës 2030. Sipas një lajmi të dhënë nga pronari i ISN, Sylvan Adams, FIFA po mendon që ta delegojë të drejtën për të organizuar botërorin në këto katër vende.

Kështu, bashkë me Izraelin, organizues të Kupës së Botës do të jenë edhe Egjipti, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Arabia Saudite. Kjo gjë ka çuditur jo pak opinionin publik.

Ajo që bie më shumë në sy për raportuesin e lajmit, është prania e Arabisë Saudite. Ai tha se emri i fundit ishte befasues dhe se askush nuk e priste. Megjithatë, ende priten konfirmime të tjera për këtë çështje. FIFA, ndërkohë nuk ka dhënë asnjë konfirmim apo deklaratë zyrtare. /oversport.tv