Janet Guzman, bukuroshja që ka magjepsur Lewis Hamilton

Quhet Janet Guzman dhe është një influencuese shumë e njohur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në Nju Jork flitet se bukuroshja është në një marrëdhënie dashurie me Lewis Hamilton.

Pas mbrëmjes së famshme të Met Gala, të dy janë parë që të rikthehen bashkë në hotel.