“Kampionët e Italisë”, ultrasit e Interit tallen me rivalët e Milanos në derbi

Curva Nord ka shpalosur koreografinë në derbin e Milanos dhe u kujton rivalëve të qytetit se kush janë kampionët e Italisë.

Një pikturë interesante, me një miksim të flamurit italian të bërë me anë të letrave të hapura.

Ndërkohë aty duket edhe një “Xhol” kuqezi duke qarë pas interistit me titullin kampion në dorë, ndërkohë që mesazhi është i qartë: “Kampionët e Italisë”. / oversport.tv