KOREOGRAFIA/ “Përjetësisht”, TKZ e nis me spektakël nga tribunat

Tifozat Kuqezi, këtë herë të bashkuar edhe me disa grupime të tjera lokale, janë në mbështetje të kombëtares kuqezi si zakonisht.

Sigurisht që nuk ka munguar as një koreografia e tyre, me sabitin dhe flamurin kombëtar të përfshirë në të.

“Përjetësisht” është mesazhi i tyre, një mesazh që e kemi parë edhe ne fanellat e këtij grupimi që mbështet kombëtaren prej vitit 2004. / oversport.tv