Lega Serie A e ndan mendjen, përcakton oraret e ndeshjeve të janarit

Serie A do të rikthehet më 6 janar vitin tjetër dhe ndeshjet që spikasin janë Juventus-Napoli dhe Milan Roma, që luhen në 20:45 dhe 18:30.

Tre ditë më pas ka ndeshje të tjera dhe ndryshe nga herët e tjera duelet janë të ndara në 5 orare. Lega Calcio Serie A ka përcaktuar oraret dhe datat deri në fund të janarit.


kliko mbi imazh për më shumë informacione rreth Mega Shorteut Tibo

Më poshtë mund të gjeni ndeshjet, me datat dhe oraret e zhvillimit të tyre. Në vijim do të përcaktohen edhe datat e oraret për ndeshjet e tjera.

/ oversport.tv