Mahnitëse nga pishina, as ndarja s’ia largon shkëlqimin bukuroshes Diletta Leotta

“Nuk është një moment i lehtë, edhe pse mund të ndodhë me të gjithë çiftet. Nuk e di se çfarë do të ndodhë në të ardhmen.

Dashuria është e paparashikueshme, ashtu si vetë jeta. Unë mendoj se jam ende e dashuruar”.

Kështu shprehet Diletta Leotta, bukuroshja e DAZN e lidhur ngushtë me Serie A dhe lajmet rozë herë pas here.

Italiania po mundohet ta harrojë Can Yaman, aktorin turk me të cilin ajo është ndarë dhe ditën nuk është se e ka nisur keq.

Nga pishina ajo “provokon” ndjekësit e saj, që i ka shumtë dhe me shumë mundësi pjesën më të madhe meshkuj. E si të mos e ndjekësh një bukuroshe si Diletta… / oversport.tv