Marianna Vertola rrëmben skenën e “Tiki Taka”

Marianna Vertola modele dhe prezantuese televizive i ka bërë të gjithë për vete në emisionin sportive “Tiki Taka” jo vetëm me bukurinë e saj, por edhe me njohuritë e saj në fushën e futbollit.

 

Në fakt bukuroshja është një tifoze e zjarrtë e Napolit.