Mbrëmje boksi në Kavajë, përballja Vraja- Gvajava kryesfida e eventit

Do të zhvillohet sot në orën 18:00 në Kavajë, “Kavaja Boxing Night” një mbrëmje dedikuar boksit profesionist.

“Arena Boxing Promotion” në bashkepunim me Unioni i Boksit Shqiptar (UBSH) kanë organizuar këtë event boksi, ku do të zhvillohen 7 ndeshje mes boksierëve shqiptarë dhe atyre të huaj.

Ndeshja kryesore e mbrëmjes është ajo mes Amarildo Vrajës dhe gjeorgjianit Nika Gvajava.

Ndeshjet e tjera në program:

🥊N.Ymeri 🇦🇱vs G.Kurtanidze🇬🇪

🥊L.Xhelili 🇦🇱 vs M.Col 🇲🇩

🥊V.Haziri 🇽🇰 vs I.Sulak 🇧🇬

🥊M.Skuqi 🇦🇱 vs Sh.Varfi 🇦🇱

🥊A.Dalipi 🇦🇱 vs Y.Cetin 🇹🇷

🥊Gj.Jakupi 🇦🇱 vs I.Petrov 🇲🇩

I ftuar special në këtë eveniment, do të jetë kampioni i saposhpallur i IBF-së, Florian Marku. / Oversport.tv