Milani dhe Monza nderojnë presidentin legjendar, lind trofeu Silvio Berlusconi

Milani dhe Monza kërkojnë ta nderrojnë përgjithmonë kujtimin presidentit të tyre legjendar Silvio Berlusconi. Në nder të tij, klubet kanë krijuar “Trofeun Silvio Berlusconi”, i cili do të ndahet mes dy klubeve ku ai ka qenë president.

Pra më 8 gusht në stadiumin e Monzës do të luhet edicioni i parë i këtij trofeu. Ndërkohë që në vitet e tjera, do të ketë një alternim mes U-Poëer (stadiumit të Monzës) dhe San Siros, dy stadiumet ku Berlusconi është ulur më së shumti në tribunë.

Kjo nismë synon të nderojë dhe të mbajë gjallë kujtimin e presidentit Silvio Berlusconi, i cili shkroi faqe të rëndësishme në historinë e të dyja klubeve italiane. Lajmi është njoftuar nga klubet me anë të një postimi në faqen zyrtare. /oversport.tv