Ndalimi i Djokovic në aeroport, babai i tenistit bën deklaratën tronditëse

“Po e mbajnë djalin tim rob. Nëse nuk e lirojnë për gjysmë ore në vijim, do t’i luftojmë në rrugë”.

Kjo ka qenë deklarata tronditëse e babait të tenistit të njohur Novak Djokovic pas ndalimit në aeroportin e Melbourne. Sportisti serb udhëtoi në Australi për të marrë pjesë në Australian Open.

Pranimi i tij në kompeticion edhe pse i pavaksinuar hapi shumë polemika në mediat botërore. Sportistit serb iu dha një leje e posaçme për të marrë pjesë, pavarësisht se nuk ishte i vaksinuar, një kusht i detyrueshëm ky për të marrë pjesë në kompeticion dhe për të hyrë në shtetin e Australisë. /oversport.tv