Nga Vietnami në Los Angeles, Vina Sky motivon James Harden

Vina Sky është fenomeni më i ri i mediave rozë. E gjatë vetëm 152cm, ajo është 23 vjeç dhe ka lindur në Huston.

E diplomuar, shumë e mirë në shkollë, ajo filloi si kameriere, sekretare dhe shitëse në një dyqan seksi, përpara se të futej në botën e internetit, ku profilet e saj sociale kanë shpërthyer.

Si dashamirëse e madhe e sportit të basketbollit, ajo është një fanse e zjarrtë e James Harden. /oversport.tv