Nuk i ndahet dot pistës, Marcell Jacobs i propozon gruas në stadium

Kampioni i garës së 100 metrave në Olimpiadën e Tokios, Marcell Jacobs, i ka propozuar për martesë bashkëjetueses së tij Nicole Daza në pistën e atletikës.

Çifti ka edhe dy fëmijë dhe tashmë do të kurorëzojë në martesë lidhjen e tyre të gjatë.