Nuk ka drita edhe në Vienë, Austri-Danimarkë fillon në 22:15

Ishte parashikuar që të fillonte në orën 20:45, por ndeshja mes Austrisë dhe Danimarkës, e vlefshme për Grupin 1 të Ligës A të Nations League do të startojë në orën 22:15.

Moti i keq ka shkaktuar një “blackout” në zonën e Vienës ku ndodhet stadiumi “Ernst Happel”. Tashmë energjia elektrike është rikthyer në impiant dhe ndeshja do të fillojë pas pak minutash. / Oversport.tv

Foto: The Other Bundesliga Twitter