Paola Di Benedetto dhe Raoul Bellanova zyrtarizojnë lidhjen e tyre

Paola Di Benedetto dhe Raoul Bellanova janë çifti i verës në Itali. Çifti ka publikuar një foto në Instagram, duke zyrtarizuar lidhjen. Ish-fituesja e Grande Fratello Vip duket se i ka për zemër sportistët, pasi një vit më parë kishte një flirt me Matteo Berrettinin.