Raffaella Fico hap zemrën: Mario Balotelli ishte dashuria e jetës sime

Nga shtëpia e Big Brother Vip, Raffaella Fico, një nga konkurentet e programit, ka folur për dashurinë e saj për Mario Balotellin, me të cilin ka edhe një fëmijë.

“Ai ishte dashuria e jetës. Kam pasur edhe histori të tjera dashurie pas atij, por nuk kam qënë e dashuruar me këta përsona, siç kam qënë me të.

Tani kemi marrëdhënie të mira dhe i kemi sqaruar mosmarrëveshjet. E dua shumë, si një vëlla”-ka deklaruar bukuroshja Raffaella Fico.