Raffaella Fico: Mario Balotelli më poshtëroi në mënyrën më të rëndë

Ish e dashura e Mario Balotelli, Raffaella Fico ka sjellë edhe njëherë në vëmendje lidhjen e saj me sulmuesin italian.

Ajo ishte një konkurrente e Big Brother Vip në Itali dhe gjatë një momenti në dhomën e rrëfimit tha se Balotelli e ka poshtëruar.

“Gjëja që më lëndoi më shumë është ajo deklaratë që bëri duke më kërkuar një test ADN-je edhe pse e dinte që Pia ishte vajza e tij. Kjo më lëndoi sepse mendoj se është poshtërimi më i madh që një grua mund të pësojë në jetë”, mbylli fjalën e saj Fico /oversport.tv