Ronaldo i fiksuar pas makinave, Bentley i ri çon në 17 milion euro koleksionin e tij

I mungonte vetëm një Bentley Flying Spur koleksionit të pasur të makinave të Cristiano Ronaldos.

Kampioni portugez, që në garazhin e tij ka disa modele të ndryshme të markave të njohura si Ferrari, Lamborghini, Mercedes e Bugatti dhe jo vetëm, ka shtuar edhe makinën elegante angleze në “parkun e tij” të makinave.

Një garazh që bën të ëndërrojnë të gjithë adhuruesit e makinave, që tashmë ka arritur një vlere astronomike, pas dhuratave që portugezi i ka bërë vetes si Bugatti Veyron e Chiron, la McLaren Senna e la Ferrari F12 TDF.