Schalke 04 “flak” GAZPROM nga fanella, shkak lufta e Rusisë në Ukrainë

Lufta e nisur nga Rusia në Ukrainë ka sjellë qëndrime të shumta. Drejtues të lartë shtetesh kanë dalë kundër rusëve, ndërkohë që pritet të ketë sanksione të ndryshme financiare.

Nuk shpëtojnë as kompanitë nga ai shtet. “GAZPROM” ishte sponsori kryesor i klubit gjerman të futbollit, Schalke 04.

Klubi mbretëror ka dalë me komunikatë dhe ka zyrtarizuar heqjen e “GAZPROM” ngas fanella dhe bën me dije se në vend të saj do të vihet emri i klubit, Schalke 04. / oversport.tv

Foto: FC Schalke 04, Twitter