Supermodelja Jazzma Kendrick largohet nga Kapri me një dhuratë për ndjekësit e saj

Supermodelja Jazzma Kendrick largohet nga Kapri me një dhuratë për ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

“Do të kthehem në shtëpi, por më parë duhet të shihni këtë”-shkruan Jazzma Kendrick, ish e dashura e Christian Vierit, në postimet e fundit në Instagram, duke treguar format e saj dhe një hedhje në detin e bukur të Caprit.