Tenistja Camila Giorgi, foto sensuale me bikini në Instagram

Camila Giorgi është një teniste e sukesshme italiane, madje aktualisht qëndron në vendin e parë në renditjen e femrave në Itali.

Por duket se 29 vjeçarja ka shumë sukses edhe jashtë fushës së tenisit, pasi janë me mijëra ata që e ndjekin në rrjetet sociale.

Sigurisht, jo vetëm për arritjet sportive, por edhe për paraqitjen, fizikun dhe fotot sensuale që ajo hedh në Instagram.

Fotot e fundit me bikini nuk i kanë zhgënjyer 500 mijë ndjekësit e saj.