Wanda Nara në dilemë: të stërvitem apo jo?

Ajo është mbretëresha e rrjeteve sociale. Në çdo postim që bën, Wanda Nara, vëmendja e ndjekësve të saj dhe jo vetëm është maksimale.

“Të stërvitem sot apo ta shtyj për nesër?”, shkruan në foton e fundit në Instagram zonja Icardi, një foto që “çmend” të gjithë adhuruesit e saj.