Zaira Nara, në gjurmët e Wandës, një yll në rrjetet sociale

Nuk mbaron telenovela mes Wanda Narës dhe Mauro Icardit, madje tashmë në këtë situatë përfshihen edhe familjarët e tyre.

Motra e vogël e Wandës, Zaira ka ndërhyrë në një emision televiziv duke thënë: “Nuk dua të përfshihem në këtë histori”.

 

Modelja bukuroshe është një yll i vërtetë në rrjetet sociale dhe ndiqet nga 4 milion persona në Instagram.