Zverev përfundon me “shërbim prove”! Mund të luajë, por do të monitorohet

Humbi toruan në turneun e Acapulcos ku goditi me raketë disa herë karrigen e gjyqtarit dhe për pasojë Alexander Zverev u dënuam me një pezullim 8 javor dhe me 25 mijë dollarë gjobë.

Por tenisti gjerman mund të zbresë rregullisht në fushë, pasi dënimi i është shndërruar në një periudhë prove që do të përfundojë në 22 shkurt të vitit të ardhshëm.

Sjellja e Zverev do të monitorohet dhe nëse do të ketë sërish incidente të pahijshme atëherë do të hyjë në fuqi dënimi fillestar. / Oversport.tv

Foto: ATP Tour Facebook